Tagasi

Iduettevõtte-suurettevõtte matchmaking 5: Kuidas ESG aitab finantse juhtida?

Teadus ja ärilinnaku Tehnopol ürituskeskus, ruum Saturn

ESG on muutunud üha olulisemaks märksõnaks ja peatselt on sellest saanud pea kõiki organisatsioone läbiv juhtimise ja arendamise meede.


Just seetõttu korraldamegi sel korral klubiürituse koos SEB Panga, Swedbanki ning LHV Pangaga. Avame tausta millist mõju avaldab täna ja tulevikus ESG olemasolu või puudumine ettevõtteid puudutavatele finantsotsustele, millised on jätkusuutlikkuse tulevikusuunad ja kuidas neist kujundada tõhus konkurentsieelis. Räägime jätkusuutlikusest panganduses, parimatest ESG/CS praktikatest, tutvustame eri tööriistu ja protsesse.


Ürituse osaks on ka traditsiooniline matchmaking formaat, kus suurasutuste ja -ettevõtete kohtumisel iduettevõtetega luuakse uut väärtust, käivitatakse mõlemale poolele kasulikku koostööd ning vahetatakse kogemusi.


Iduettevõtete-suurettevõtete matchmakingu eesmärgiks on klubi suurorganisatsioonidest liikmetele tutvustada valdkondade kaupa iduettevõtteid ja nende innovaatilisi lahendusi eeskätt koostöövõimaluste leidmiseks ühisarenduste, testimise, valideerimise või kasutamise vormis. Üritusel osaleb ligikaudu 50 innovatsiooni ja jätkusuutlikkuse valdkonna tipptegijat.


Päeva modereerib ettevõtluse tippekspert.


Ajakava:
08:45-09:00 kogunemine ja registreerumine
09:00-09:05 Tervitus ja sissejuhatus
09:05-09:20 Avakõne: Vastutustundliku ja jätkusuutliku panganduse arendamine (Eero Treumann, Swedbank AS-i juhatuse liige, Ettevõtete panganduse juht)
09:20-09:40 LHV Pank: Mida tähendab jätkusuutlikkus pangaduses? (Merilin Iital, LHV Pank jätkusuutlikkuse projektijuht)
09:40-10:00 SWEDBANK: Kuidas pank ettevõtete jätkusuutlikkust hindab ja neid analüüsib (Mihkel Tamm, Swedbank ettevõtete panganduse ESG valdkonnajuht)
10:00-10:20 SEB Pank: Jätkusuutlikkus ja SEB - nõustamine ja rahastamine (Jelena Torim, SEB Pank Korporatiivklientide osakonna jätkusuutlikkuse nõustamisjuht)
10:20-10:50 Paneel: Mida toob tulevik - jätkusuutlikkuse ootused ja nõuded klientidele.
Moderaator: Diana Paakspuu (Miltton New Nordics ESG strateeg-konsultant).
Osalejad: Merilin Iital (LHV Pank jätkusuutlikkuse projektijuht), Jelena Torim (SEB Pank Korporatiivklientide osakonna jätkusuutlikkuse nõustamisjuht), Mihkel Tamm (Swedbank ettevõtete panganduse ESG valdkonnajuht).
10:50-11:00 Paus
11:00-11:20 Iduettevõtete tutvustused
11:00-11:05 Hoplocal
11:05-11:10 Sutu
11:10-11:15 Fairmus
11:15-11:20 Raiku
11:20-12:00 1:1 kohtumised suurettevõtte-iduettevõtte vahel & võrgustumine.


Hoplocal on tiimiürituste korraldamise platvorm, millel on visioon aidata ettevõtetel ehitada tervemat ja tugevamat meeskonnavaimu.


Sutu pilliroost kaart on looduslik alternatiiv plastikule, mis aitab erinevatel kinke-, kliendi-, ukse-, makse- ja teiste kaartide pakkujatel kordades vähendada keskkonna jalajälge ning viia see ka oma klientideni.


Fairmus on globaalse ambitsiooniga muusika kuulamise äpp, mis võimaldab igal maailma artistil ühenduda oma kuulajatega ilma vahendajateta. Fairmus pakub konkurentsi suurtele platvormidele nagu näiteks Spotify.


RAIKU on välja töötanud alternatiivi mullikilele. Selleks on RAIKU kangas! RAIKU saadakse puiduribadest, millele antakse vedru struktuur. Omavahel neid spiraalseid puiduribasid kokku põimides sünnibki RAIKU kangas. RAIKUT valmistatakse tööstuses tekkivatest puidujääkidest. RAIKU puitkangas kaitseb pakke, on taskukohane võrreldes praeguste plast- ja öko-alternatiividega, samuti kompostitav.


Üritusele on oodatud lisaks Innovatsiooniliidrite klubi liikmetest suurettevõtetele ka kõik iduettevõtetest liikmed - koostöövõimaluste leidmiseks, teiste klubiliikmetega suhtlemiseks ja nende lahendustega tutvumiseks.


Üritus toimub teadus- ja ärilinnaku Tehnopoli Ürituskeskuses, Teaduspargi 6/1, saalis Saturn.


Peatse kohtumiseni!